Tel. 010 - 511 23 48

Uw dealer voor het merk

  • DEALER VAN HET MERK HOBBY

    150 tourcaravans, campers en vouwwagens met Bovagkeuring

    DEALER VAN HET MERK HOBBY
  • DEALER VAN HET MERK HOBBY

    150 tourcaravans, campers en vouwwagens met Bovagkeuring

    DEALER VAN HET MERK HOBBY

Schrijf u in
voor de nieuwsbrief!

Maat Caravans

Noordeindseweg 380b
2651 LN Berkel en Rodenrijs

010 - 511 23 48
010 - 512 05 66

info@maatcaravan.nl

Caravan inkoop en caravan bemiddeling

Als u uw caravan snel en betrouwbaar wilt verkopen en omzetten in contant geld, is Maat Caravans Recreatie B.V. al ruim 25 jaar het beste adres. Als BOVAG, FOCWA en RDW erkend bedrijf met een eigen werkplaats, bieden we u als verkopende partij en de kopende partij gemak en zekerheid bij de verkoop en aanschaf van een gebruikte toercaravan, vouwwagen of camper.

Vink hieronder aan welke verkoopmethode uw voorkeur heeft en vul de benodigde gegevens in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Persoonlijke gegevens

Inkoop: (snelste methode): We komen met u een bedrag overeen waarvoor we de caravan of vouwwagen direct inkopen, vrijwaren en aan u uitbetalen. Doordat we hiermee zelf het risico van de verkoop nemen, ligt het bedrag dat u ontvangt vaak iets lager dan het bedrag dat u ontvangt bij bemiddeling.

Bemiddeling: We komen met u een bedrag overeen waarvoor u de caravan of vouwwagen aan ons wilt verkopen en wij bepalen dan zelf een vraagprijs die onze kosten dekt. Er zal pas uitbetaling aan u plaatsvinden bij de daadwerkelijke verkoop van de caravan of camper aan derden. Wij zorgen voor het representatief houden, advertenties en activiteiten. Indien wij er niet in slagen de caravan of camper voor u te verkopen, zijn er voor u géén kosten. No cure, No pay!

Naam*

Postcode*

Adres*

Huisnummer*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoon-nummer*

GSM-nummer*

Gegevens caravan:

Merk*

Type*

Bouwjaar*

Kenteken*

Chassisnr.

Vraagprijs

Accessoires

Schade

Opmerkingen

captcha

Vul hieronder de bovenstaande Captcha code in

* Deze vakken dienen ingevuld te worden